Ξενοδοχείο Αριστοτέλης
Φούρκα - Κασσάνδρα Χαλκιδική

Υπέροχη τοποθεσία
Εάν θέλετε να περάσετε τις διακοπές σε μια όμορφη, γοητευτική και ήσυχη περιοχή, αν σας αρέσει η φύση και ταυτόχρονα επιθυμείτε να βρίσκεστε κοντά σε ένα μέρος γεμάτο ζωή με ταβέρνες που προσφέρουν φρέσκα ψάρια, κέντρα διασκέδασης με έντονη νυχτερινή ζωή και πλούσια πολιτιστική ζωή στο αμφιθέατρο της Σίβηρης τότε το ξενοδοχείο Αριστοτέλης θα σας προσφέρει σίγουρα αυτό το μοναδικό συνδυασμό.

Χάρτης & τοποθεσία
Φιλοξενία & άνεση
Το Ξενοδοχείο Αριστοτέλης διαθέτει δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Διαμονή
Παροχές & υπηρεσίες
Το ξενοδοχείο προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποιοτικές υπηρεσίες για τη διαμονή σας στη Χαλκιδική.

Παροχές

Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Αριστοτέλης

Στο ξενοδοχείο Αριστοτέλης θα νιώσετε όμορφα από την πρώτη στιγμή. Η ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα που θα συναντήσετε και η εξυπηρέτηση είναι σημείο αναφοράς. Απόδειξη για το φιλικό σέρβις, την ευχάριστη ατμόσφαιρα, το ήσυχο και ελκυστικό περιβάλλον είναι οι σταθεροί πελάτες που εδώ και χρόνια διαλέγουν το ξενοδοχείο Αριστοτέλης για αξέχαστες διακοπές. Το ξενοδοχείο Αριστοτέλης βρίσκεται στη χερσόνησο Κασσάνδρας της Χαλκιδικής, στο χωριό Φούρκα και περιμένει την επίσκεψή σας.
Μείνετε μαζί μας
Εξαιρετική τοποθεσία
Μοντέρνα δωμάτια
Πισίνα
Bar
Δωρεάν Wi-Fi
Τοποθεσία
Το Ξενοδοχείο Αριστοτέλης βρίσκεται σε μια όμορφη, όμορφη και ήσυχη περιοχή, στο χωριό Φούρκα, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Δωμάτια
Το Ξενοδοχείο Αριστοτέλης διαθέτει 42 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Χωρίζεται σε επίπεδα (ισόγειο, όροφος), κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε ιδιωτική βεράντα. Κάθε δωμάτιο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 3...
Παροχές
Το ξενοδοχείο Αριστοτέλης στην Φούρκα Κασσάνδρα προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποιοτικές υπηρεσίες για τη διαμονή σας στη Χαλκιδική. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα και παιδική πισίνα με δωρεάν ξαπλώστρες, ομπρέλες, πετσέτες. Προσφέρεται επίσης...

Διαμονή στην Φούρκα Κασσάνδρα - Χαλκιδική

Άνετα & μοντέρνα δωμάτια
24 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι
Δωμάτια
24 m²     3 άτομα    1 διπλό κρεβάτι & 1 μονό κρεβάτι
Δωμάτια
ESPA EPANEK